Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
KADIN MECLİSİ’NDE ÇALIŞMA GRUP BAŞKANLARI SEÇİLDİ
Gündem
2019-09-14 17:49

KADIN MECLİSİ’NDE ÇALIŞMA GRUP BAŞKANLARI SEÇİLDİ


 

GeçtiÄŸimiz günlerde Karesi Avm toplantı salonunda Hilal Demirözer BaÅŸkanlığında Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ilk toplantısı gerçekleÅŸti.

 

Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısı 10 Eylül 2019 tarihinde Karesi AVM Toplantı Salonunda saat 18.00’de gerçekleÅŸti.

 

GerçekleÅŸen toplantıda, Kadınları bir araya getiren Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi BaÅŸkanı Hilal Demirözer, Kadın Meclisinde yer alan kadınlarla birlikte Çalışma gruplarını ve BaÅŸkanlarını belirlemek üzere açılış konuÅŸmasını yaptı. Toplantıda gelen önergelerle Çalışma Grup BaÅŸkanlarının isimleri okunarak, her aday kendini tanıttı.

 

Çalışma Gruplarında; Kadın ve Aile SaÄŸlığı Çalışma Grubu BaÅŸkanı Filiz Aslantekin, Sosyal yardımlaÅŸma Çalışma Grubu BaÅŸkanı Ayla Güngör, Kültür-Sanat-Estetik Ve Basın Çalışma Grubu BaÅŸkanı AyÅŸenur Kaya AydoÄŸan, Kadın Ve EÄŸitim Çalışma Grubu BaÅŸkanı Özlem Gül, Çevre Åžehir Kadın Çalışma Grubu BaÅŸkanı Sema Ak, Kadın Ve Siyaset Çalışma Grubu BaÅŸkanı Meral Cengiz, Proje Hibe ve İstihdam Çalışma Grubu BaÅŸkanı Dilek Türker, DoÄŸal YaÅŸam Ve Hayvan hakları Çalışma Grubu olarak Çalışma Grubu BaÅŸkanı Türkan Gögkul, seçimle belirlendi.

 

Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi BaÅŸkanı Hilal Demirözer, “Önümüzdeki günlerde Grup BaÅŸkanlarımızla tekrar toplantı gerçekleÅŸtirip, yapılacak projelerimizi detaylandıracağız. Sizlerden Güzel projeler bekliyorum. Katılımınızdan dolayı teÅŸekkür ediyor, göreve seçilen BaÅŸkanlarımı tebrik ediyorum.” Diyerek toplantıyı sonlandırdı.

 

Toplantı sonrasında BaÅŸkan Demirözer ve Kadın Meclisi Üyeleri fotoÄŸraf çekimi gerçekleÅŸtirdiler.

 

 


Bu haber 1450 kez okundu.
sanalbasin.com üyesidir

SON YORUMLAR

Bengises Gazetesi@ | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Espower Bilisim